sunnuntai 2. syyskuuta 2018


Niin on vain päättynyt tämä harvinaisen "kesäisä" Susirajankin kesä, ja edessä siintää yhdeksän kuukautta opiskelija-arkea. Osa meistä on jo kokeneitä veteraaneja makaronidieettien ja tenttikirjojen ääressä kyynelehtimisen saralla ja osa meistä ottaa nyt ensimmäisiä askeleitaan korkeakouluopinnoissa. Toivotankin teille, uudet enkun fuksit, onnea, menestystä ja pitkää pinnaa opintojenne kanssa.

Englannin opiskelijoiden ainejärjestö Echo ry toimii jälleen yhteistyössä muiden Joensuun kampuksen ainejärjestöjen, ylioppilaskunnan ja laitoksemme henkilökunnan kanssa pitäen huolta opiskelijoiden eduista ja järjestäen toimintaa läpi opiskeluvuoden. Pidämme opiskelijoiden puolta edunvalvontaan liittyvissä kysymyksissä ja tarjoamme jäsenistöllemme virkistysmahdollisuuksia opintojen lomassa erinäisten tapahtumien, bileiden ja muun hauskanpidon muodossa.

Lopuksi haluan mainostaa ainejärjestötoimintaa uusille, ja mikä ettei myös vanhoille opiskelijoille. Ainejärjestömme toiminta vaatii aktiivista hallitusta, ja nykyinen hallituksemme on ollut upea työporukka viime kevään aikana ja jatkaa vielä vuoden loppuun. Syksyn aikana on kuitenkin edessämme uuden hallituksen valinta, johon toivomme myös uusia kasvoja ja uusia opiskelijoita mukaan! Hallitustoiminnassa tarvitaan kaikenlaista osaamista ja järjestöpuuhissa puuhastelusta saa aina CV-kelpoista kokemusta!

Tervetuloa englannin opiskelijaksi, tervetuloa Echoon!

Terveisin,
Juuso Myller
5. vuoden englannin kielen ja kulttuurin opiskelija
Echo ry:n puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti