maanantai 17. huhtikuuta 2017

Echon Vappuviikko 2017!Vappu on täällä, joten myös Echon Vappuviikko on alkamaisillaan! Alle on listattu kaikki Echon vapunajan tapahtumat, joten lue tarkasti ettet missaa yhtäkään!


Agora Cup 2017 23.4.

Tervetuloa potkaisemaan agoralaisten vappuviikko käyntiin Agora Cupin avustuksella!
Agoran ainejärjestöt Ablaut, Echo, Fides, Godis, Lingtwisti, Nefa ja Täky järjestävät yhteisvoimin iltapäivän täynnä erilaisia enemmän tai vähemmän liikunnallisia aktiviteetteja. 
Nappaa kaverit mukaan ja tule viettämään ikimuistoinen päivä Kirkkopuistoon sunnuntaina 23.4. Ohjelmassa on perinteisen jalkapalloturnauksen lisäksi pihapelejä, frisbeegolfia, lentopalloa, haalarimerkkitoria tai ihan vain muiden humanistien kanssa rentoa hengailemista!


Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/434570093554453/


Murhamysteeri 25.4.
Kolmatta kertaa järjestettävä Murhamysteeri on taas täällä osana vappuviikon tapahtumia! Kutsumme kaikki opiskelijat ainejärjestöstä riippumatta selvittämään murhaa suorittamalla rasteja, joilla ansiokas suoritus saa murhasta jotain tietävät avaamaan sanaisen arkkunsa ja antamaan vihjeitä, jotka yksi kerrallaan sulkevat pois vääriä epäiltyjä, murhapaikkoja sekä -aseita. Kyseessä ei suinkaan ole nopeustehtävä, vaan kaikki joukkueet saavat rastien jälkeen yhtä monta mahdollisuutta yrittää arvata oikeaa yhdistelmää (murhaaja, murhapaikka ja -ase).
Tapahtuma soveltuu loistavasti myös heille, jotka eivät turruta harmaita aivosolujaan alkoholilla - vaatiihan murhan ratkaiseminen ajatustyötä!

Rastien kiertäminen tapahtuu 4-6 hengen joukkueissa. Ilmoittautua voi myös 1-3 hengen ryhmissä, jolloin pienempiä joukkueita yhdistellään. Ilmoittautuminen tapahtuu netin välityksellä, ja ilmoittautumislomake avautuu maanantaina 10.4. klo 12.00 ja sulkeutuu torstaina 20.4. klo 23.59!


ILMOITTAUTUMISLOMAKKEEN LINKKI: 
https://goo.gl/forms/oEs7rmabvDRFPsSe2

Facebook-tapahtuman linkki: 
https://www.facebook.com/events/612676818932083/Tiistain jatkot

Vuoden 2017 vappuviikko sisältää poikkitieteellistä meininkiä, sillä Joensuun ainejärjestöistä Echo, Optimi, Judica, Kassos, Varnitsa, Godis, Ablaut ja Iskra yhdistävät voimansa ja järjestävät yhteiset vappuviikkotiistain jatkot Viihdemaailma Ilonassa, jonne ovat tervetulleita kaikki ainejärjestöstä riippumatta! Samana päivänä on myös POKAn vappubileiden jatkot Ilonassa, joten menoa ja meininkiä on varmasti!

Sisäänpääsy on ilmainen ja Ilonassa on opiskelijaystävällinen hinnasto!


Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/443415716001334/


Echon vappupiknik 30.4.Echo ry toivottaa kaikki jäsenet tervetulleiksi Echon perinteiselle vappupiknikille vappuaattona!

Piknik pidetään tänä vuonna kaupungintalon takana joen rannassa, koska sinne päättyy vappukulkue Ilosaaren remontin vuoksi. Myös kulkueeseen osallistuvat ehtivät mukaan piknikille!

Tarjolla tietysti munkkeja ja simaa!
Vappuviikko on tietysti täynnä muidenkin järjestämää mukavaa, joten muista tarkistaa tapahtumat myös Echon vappuviikko-Facebook tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/124810668055163/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti