perjantai 20. tammikuuta 2017
Disco 2000 tanssitti Kerubin Kellaria brittipopin ja -rockin tahtiin viimeksi syksyllä. Silloin oli niin kivaa, että tammikuussa otetaan uusinta. Uutta ja vanhaa brittiläistä soittavat DJ Aito Raappana sekä DJ Hyytis, jotka tykittävät hyvän musiikin tanssilattialle samalla tarkkuudella, kuin Davin Beckham parhaina päivinään.

DJ-kopissa häärivä kaksikko ei malta odottaa Disco 2000-iltaa. ”The Smiths on mailman paras bändi koskaan ikinä. Eikä yhtään huonoja ole Oasis, Bloc Party, Belle & Sebastian, Ladytron, Alan Shearer, Pulp, New Order tai Madness”, DJ Aito Raappana luettelee. DJ Hyytis korostaa brittimusiikin monimuotoisuutta. ”Onhan ne tehneet vuosikymmenien aikana tosi paljon kaikkea kovaa. On aurinkoista, synkkää, Viisikko-kirjat, särökitaraa, elektrojytää ja vaikka mitä. Me soitetaan kaikkea tätä ja ihmiset joraa. Pistäisikö sitä itsekin tanssiksi?”

Disco 2000:n ovet avataan perjantaina 20. tammikuuta klo 23.00 alkaen ja juhlat jatkuvat teetauoitta puoli neljään saakka. Tapahtuma on kaikille Echolaisille ilmainen! Muille kantiskortilla liput 4 euroa, ilman kantiskorttia 5 euroa, tai yläkerran salin keikkaleimaa vilauttamalla ilmaiseksi sisään.

Disco 2000 järjestetään yhteistyössä Kerubin ja Itä-Suomen yliopiston englannin kielen opiskelijoiden ainejärjestö Echo ry:n kanssa.

WELCOME!


Linkki Facebook -tapahtumaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti