tiistai 19. huhtikuuta 2016

NMES 2016!

Noin viikko sitten vietettiin taas vuotuista enkunopiskelijoiden tapahtumaa eli NMES:tä. National Meeting of English Students järjestettiin tänä vuonna Oulussa ja teemana oli NightMarES. Tapahtumalla on siis joka vuosi teema, joka muodostetaan lyhenteen kirjaimista.


Viikonloppu aloitettiin perjantain kaupunkisuunnistuksella, jonka aikan päästiin tekemään Tinder-profiileja, tekemään seitsemän sekunnin pikatehtäviä ja suomentaa englanninkielisiä biisejä. Lopuksi otettiin tietysti kuvat jo legendaksi muodostuneen Toripolliisi-patsaan kanssa. Lauantaina heräämisten jälkeen ehdittiin käydä mielenkiintoisella Nightmares in Art- luennolla ja tutkia Oulun yliopiston sokkeloisia käytäviä. Lounaan jälkeen alkoi haalarimerkkitori, missä pääsimme tutkimaan muiden kaupunkien haalarimerkkivarastoja ja täydentämään omia kokoelmiamme.


Lauantai-iltana oli vuorossa viikonlopun kohokohta - sitsit. Päivällä luennon jälkeen olimme saaneet tehtävänannon esitystä varten, joka jokaisen kaupungin oli määrä tehdä. Tehtävä tänä vuonna oli teemaan sopiva "Scary Movie" josta oma Joensuun porukkamme rakensi Saiturin Joulu - tarinan pohjalle esityksen opiskelijasta, jota erilaiset opiskeluun liittyvät haamut saapuvat vainoamaan. Muiden kaupunkien esityksissä riitti myös katsottavaa, oli speksiä, dubbausta ja hallituksen kauhukuvia. Loppujen lopuksi viime vuonna Jyväskylässä aikaansa viettänyt erittäin mahtavan ja sitäkin painavamman kiertopalkinnon voittikin oma Echon ryhmämme! Voittajan julistuksen jälkeen riemu repesikin oikein kunnolla, ja "ECHO! ECHO! ECHO!" huutoja kuultiin vielä seuraavanakin aamuna. Sitseistä jäi kaikille oikein hyvä fiilis, ja jatkoille Oulun keskustaan jatkoikin erittäin iloinen ja yhtenäinen englanninopiskelijoiden ryhmä.


Seuraavana aamuna alkoikin matka takaisin Joensuuhun. Väsynyt, mutta onnellinen ryhmämme pääsi turvallisesti takaisin ja Oulusta ja NMES-hulinoista jäi hyvä maku suuhun. Näitä juttuja kerrotaan varmasti ainakin ensi vuoteen asti - ja luultavasti sen jälkeenkin! Joensuu kiittää Oulua ja muita kaupunkeja mahtavasta tunnelmasta! Nähdään ensi vuonna Jyväskylässä, pokaali saapuu varmasti entistä hienompana! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti