maanantai 4. huhtikuuta 2016

Murhamysteeri on taas täällä 20.4.2016!

(Seuraa tapahtumaa koskevia uutisia Facebookissa! For the description in English, click here!)


Donald Trump on löydetty kuolleena keskeltä Suvantosiltaa. Mysteeri ympäröi Trumpin kuolemaa, ja esitutkinta on varmistanut, että kyseessä on kylmäverinen murha, joka ei tapahtunut ruumiin löytöpaikalla. Pyörävarkausepidemian vuoksi ylityöllistetty Itä-Suomen poliisi on lähestynyt Echo ry:tä ja kutsuu kaikki opiskelijasalapoliisit selvittämään murhaa.

***

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Murhamysteeri on taas täällä! Kutsumme kaikki kiinnostuneet opiskelijat ainejärjestöstä riippumatta selvittämään murhaa suorittamalla rasteja, joilla ansiokas suoritus saa murhasta jotain tietävät avaamaan sanaisen arkkunsa ja antamaan vihjeitä, jotka yksi kerrallaan sulkevat pois vääriä epäiltyjä, murhapaikkoja sekä -aseita. Kyseessä ei ole nopeustehtävä, vaan kaikki joukkueet saavat rastit kierrettyään yhtä monta tasa-arvoista mahdollsuutta yrittää arvata oikeaa yhdistelmää.

Koska tapahtuma vaatii pientä ajatustyötä, se soveltuu erinomaisesti myös heille, jotka eivät aivosolujaan alkoholilla turruta!

- LÄHTÖPAIKKA: Yliopiston alkukivet klo 17:00.
- HINTA: 3€/henkilö

! Maksu suoritetaan käteisellä lähtöpaikalla, tai ennakkoon Echon ständillä Järjestöpäivillä 12.4. !

Ilmoita 4-6 hengen joukkueesi alla olevasta linkistä viimeistään ma 18.4.
Ilmoittautuminen on mahdollista myös 1-3 hengen kokoisissa ryhmissä, jolloin pienempiä ryhmiä yhdistetään lähdössä kokonaisiksi joukkueiksi!

TÄSTÄ ILMOITTAUTUSLOMAKKEESEEN!


Lähdössä joukkueille annetaan lisäohjeita sekä jaetaan kartat ja listat mahdollisista murhaajista, murhapaikoista ja -aseista.


Onnea murhatutkintaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti